Geluk aan zee…..

IMG-20180328-WA0007IMG-20180327-WA0000IMG-20180329-WA0008 (3)

 

Drie weken geleden genoten Annemieke en ik van een midweek aan zee in ons geliefde Egmond aan zee. Het hotel wordt met het jaar mooier en het eten is overdadig en zalig. De kamers steeds mooier.

 

Om dat gevoel lang vast te houden, liet ik een slaapshirt maken en nu kan ik nog van die heerlijke tijd dromen. Volgende week weer een optreden van Annemieke en haar band, ik verheug me enorm op die dag. Wat ben ik toch in een mooie fase van mijn leven beland, niet alles kan of lukt, maar mijn hart loopt over van fijne, lieve dingen.

20180419_142206

 

Nou wie draagt er nou zo een mooie lieve meid op het hart? Ik dus!

 

Trudy Den Herder.

Foto’s Trudy Den Herder en Annemieke, in Egmond aan zee en thuis voor het naar bed gaan.

https://zilvertje.wordpress.com/

 

8 gedachten over “Geluk aan zee…..

 1. Wat een lieve foto’s zijn het geworden, wat origineel het slaapshirt.
  Dat is zeker weer heel leuk om een optreden van Annemieke bij te wonen. Hans

  Ot. Geniet van het zonnige weekend en je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio

  Geliked door 1 persoon

  1. Hans, het was zo fijn, zo heerlijk aan zee, die frisse lucht en die lieve meid. ja, ik verheug me er zo op en voor de Orkaan ga ik het proberen te beschrijven, ik doe Assendelft, ik hoop dat het lukt, is weer iets nieuws.

   Dankjewel voor de show, ik heb hem gister al aangezet, maar niks gehoord, was ik al in slaap gevallen, hahahaahahah, vannacht weer luisteren, ik heb er zin in. Dank, jij ook een fijn weekend, ik ga zondag naar zee.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s