Sterrenhemel. Deel 4

cropped-img_0620.jpg

Arend.

In het witte huis werd die avond gezellig een bordspel gedaan door de oudste kinderen en opa en oma mochten niet gestoord worden dat wist iedereen. Zelfs de hond bleef rustig liggen, ook op het moment dat er aan de deur werd gebeld. Het moest goed volk zijn. Pietertje nog in shock, hoorde ook de bel en wilde naar beneden hollen en zeggen: niet open doen, onze hond sloeg ook niet in de nacht aan op het moment dat er iets vreemds door de tuin sloop, maar zijn benen waren verlamd van schrik, hij zat als een stok achter zijn computer en voelde zich verslagen.

Beneden werd open gedaan, het was een collega van mama, mama moest even mee, er was een noodgeval,  mama had altijd bijzondere opdrachten.

Arend lag al te slapen, mama ging hem nog een kusje geven, iedereen zou zich wel redden deze avond en nacht, maar Arend had speciale zorg nodig,  was het kleinste verfrommelde aardappeltje dat Pietertje ook deze keer weer zag bij het aardappel rooien. Mama gaf ook Pietertje een dikke kus, Pietertje kreeg de opdracht om nog eenmaal voor hij ging slapen, bij Arend te gaan kijken en dat deed hij braaf, maar dat niet alleen, hij nam zijn slaapzak mee, zijn sterrenkijker en zijn beer en sliep die nacht bij Arend. Vader die middenin de nacht kwam kijken vond het erg lief van Pietertje, maar wist niet dat Pietertje het vooral voor zichzelf deed, hij was doodsbang.

Trudy Den Herder.

Foto: Studio Den Herder.

Word vervolgd.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

 

 

10 gedachten over “Sterrenhemel. Deel 4

  1. Ja, het wordt voor mij nu ook tastbaar wat er aan de hand is. Jij ook een fijne dag, hier Koningsdag, ik ga naar het optreden van mijn dochter in de middag.

   Like

 1. Zo ging dat een gezelschapsspel spelen en dan die rot bel.
  Arme Pietertje dat hij zo bang is geworden door het voor ons nog onbekende. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s