Op de fiets naar Nico…

 

Het was de laatste tijd moeilijk om Nico te pakken te krijgen, zijn e-mail beantwoordde hij niet, gelukkig op een gegeven moment wel, maar wat er ook zou zijn, mijn besluit stond vast, ik ga zaterdag heen.

Ik besloot op de fiets te gaan, nu met helm, want na mijn laatste ongeluk op de fiets ben ik voorzichtig geworden, een ongeluk kan grote gevolgen hebben en dat heeft het ook voor mij.

Voor het eerst sinds twee jaar weer ongeveer 40 kilometer gefietst. Fietsen gaan beter dan lopen.

Nico wilde niet naar buiten, dus ik ben bij hem gebleven op zijn kamer. Ik hoop dat ik hem wat heb kunnen geven, anders dan de drop en de spekbekken in blik.

 

Houd vol jongen!

 

Mama.

Foto’s Studio Den Herder,  Zaanstreek op weg naar Castricum en terug, momentjes dat ik even werd weggetrokken door mooie natuur en oorlog onderweg en een koffie omdat ik een uur te vroeg was.

21 gedachten over “Op de fiets naar Nico…

  1. Gelukkig dat je weer fiets opgestapt. Dan kun je mooie omgeving bekijken. Wat heb je daar mooie foto’s kunnen maken. Je bent naar de oudste geweest om te kijken. Gelukkig wilde Nico naar buiten. Dat geeft toch beetje buitlucht. Sterkte met de oudste zoon.

    Geliked door 1 persoon

    1. Ja, het fietsen over langere afstanden lukt gelukkig weer. Helaas wilde hij niet naar buiten, ik hoop volgende keer. Ja, ik vind het daar heel mooi.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s