Hoofd in de zeestand…….

Het was me allemaal even te veel. De zee begrijpt dat, mijn fiets ook, en bracht me tot bijna aan de vloedlijn. Als ik weer helemaal in de ruststand ben kom ik weer overal lezen.

 

 

 

Trudy Den Herder.

Foto’s: Studio Den Herder Castricum aan zee.

14 gedachten over “Hoofd in de zeestand…….

 1. Dank! Ik zou het niet kunnen missen, ik heb door mijn ongeval, de zee bijna twee jaar niet gezien, ik kan mijn geluk nu niet op want vanaf december ben ik er weer regelmatig! HOERA!

  Like

 2. Herinneringen ten over aan Castricum aan zee en als ik je mooie foto’s zie komen ze weer boven. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de voorjaars Bank voor de volgende show.
  Leuk verhaal over je broer en de kippen botjes.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

  Geliked door 1 persoon

 3. Ja, jij kwam er als kind vaak he.

  Zo hadden we ook in de jaren 60 een typemachine, met bel, en lint, het ding was prachtig, ook die haalde hij uit elkaar en zette hem weer in elkaar en oh, wonder hij deed het nog goed, behalve een letter, maar we wisten al niet beter dat die letter het niet deed, pootje was er af na een te harde aanslag. Maar het gekke was, hij hield een onderdeel over en niet zo een kleintje ook, maar waar het voor diende, dat wisten we niet, we hebben het ook nooit gemist, alles deed het zoals voorheen.

  Oh, dank, dus ik was nog net op tijd!

  Like

 4. Wij wonen niet ver verdaan. We wonen in Haarlem. Castricum is zeker heel mooie strand. Heel goed dat je even naar strand bent gegaan. Even lekker ontspannen. Daar hou ik ook zo van. Wij hebben lange tijd druk gehad. Maar nog niet helemaal klaar. Komt wel goed. Mooie foto’s heb je gemaakt aan de strand. Nu is het somber weer. Gisteren was mooi weer geweest. Ik heb je foto’s genoten.

  Like

 5. Doe maar rustig aan Trudy … adem in en uit aan de vloedlijn die zo helend kan zijn
  Lieve knuffel …. luister naar de taal van de zee en probeer heel even tot rust te komen
  Liefs

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s