Verliefd op Egmond aan zee….

Soms ben ik er zo vaak, dan zou je bijna denken dat ik er woon. Soms droom ik er van om in Egmond te gaan wonen……

20180720_141212

Het is er nooit te druk!

20180720_124116

Knus voor vooral de wat oudere mens.

20180720_133219

Er hangt altijd wat in de lucht!

IMG-20180720-WA0005

Er is altijd heerlijk eten!

IMG-20180720-WA0004

En lekker drinken.

20180720_141540

Het windje is altijd verkoelend, kijk daar is ze weer!

20180720_142800

Hier kun je zalig slapen en eten.

20180718_183625

Maar nu ben ik weer thuis bij Luffy en dat is ook fijn!

Dag allemaal, fijn weekend!

 

Trudy Den Herder.

Foto’s: Studio Den Herder.

 

28 gedachten over “Verliefd op Egmond aan zee….

 1. Egmond aan zee is veel leuker dan een overvol druk strand.
  Je hebt de zon lekker in je gezicht.
  Luffy houdt ook wel van slapen en eten. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”
  Ik moest je reactie goedkeuren ivm. een ander IP adres.
  Maar dank voor de felicitatie, hij leest mee.

  Geliked door 1 persoon

  1. Ja, dat vind ik ook. Egmond is rustgevend en zo gezellig. Prachtige dingen heeft je zoon gemaakt, van harte!

   Heb heel veel moeite om bij jou en anderen te lezen, ik heb na 5 jaar mijn smarttv aangesloten op internet, maar mijn pc doet nu niet meer alles, ik denk dat het dan op mijn tv wordt getoond, moet nog ff zoeken, maar niet nu, nu lekker toetjes en zo slapen, heerlijk vermoeid van de zeewind. ( je ziet het niet aan zee, maar ik ben thuis heel bruin, vind ik zelf dan, helemaal van goudchocolade )

   Like

 2. Egmond aan zee is zeker mooi. Daar zijn wij nog niet geweest. Te warm. Je hebt wel mooie foto’s van gemaakt aan de zee. lIjkt wel gezellig daar. Aan de zee is zeker verkoeling. In binnenland niet. Je hebt aardig kleurtje gekregen. Het was gezellig geweest voor jullie. Luffy red zich wel. Mooie foto. Fijn weekend groetjes,

  Geliked door 1 persoon

  1. Ja, het zijn hete weken, maar dat is zo fijn aan de kust, bij het juiste weer is het zalig verkoelend, maar ik ga alleen als er een koel wind is. De duinen zijn vooral mooi van Egmond, ik heb een duinkaart en mag er het hele jaar lopen en fietsen en het dorp is gezellig, je kunt er zalig leuke dingen winkelen en eten en drinken en met familie kletsen. Hier is bijna altijd iemand thuis, door het werk slapen die langer en gaan laat de deur uit, dan ben ik er al weer of bijna, nee, want Luffy kan wel alleen, maar dan doen we nog niet of even een uurtje, hij is wel erg gegroeid, maar toch nog klein en een echt diertje dat gezelligheid fijn vindt. Fijne dag!

   Like

 3. Hoi Trudy,
  Als ik deze foto’s zie, dan wil ik meteen naar het strand.
  Mooi sfeerbeeld en leuke foto’s.
  Fijne vakantie.

  vriendelijke groet,
  Burro

  Geliked door 1 persoon

 4. Ja, uitwaaien is zalig, even het hoofd leeg maken. De rust van de duinen en het bos er om heen is zalig, ik ga er vaak heen alleen al om het fietsen, een uur vanaf Castricum door de duinen, puur genieten. Dank, jij ook een fijne vakantie, het zit er nu op voor jou denk ik zo, rust maar goed uit en geniet van je vrijheid, alle zorgen van school van je afschudden, ik hoop dat je een mooi afscheid hebt gekregen. Dank voor al je jaren zorg, inspiratie en kracht.

  Like

 5. Anders dan hier in Zeeland dus, want hier is het in de zomermaanden bijna overal druk. Nu weet ik als Zeeuw natuurlijk waar te gaan, en dat scheelt echt. Alles bij alles genomen zou ik nooit zonder zee kunnen. Ik heb er altijd gewoond (bij zee), en woon nu 5 minuten lopen van het water.
  Maar ook hier kun je lekker eten, drinken, in de lucht naar dingen kijken 🙂 , en heerlijk thuis zijn.
  Leuk logje.

  Like

  1. Nee, zonder zee zou ik ook niet kunnen, in de winter en bij storm is het ook zo fijn. Ik ben zo dom geweest om weg te gaan bij de zee, ik woonde in Castricum aan zee in de duinen. Maar gelukkig is de zee nog steeds op fietsafstand, maar ik vrees voor mijn oude dag, treinen blijven wel rijden, maar de bus vanaf Castricum naar Egmond gaat bijna niet meer en het lijkt er op dat het verdwijnt, de bus van NS Castricum naar Castricum aan zee gaat alleen nog in de zomer en in het weekend en door de weeks en al die andere seizoenen is het ook juist zo fijn aan zee.( gelukkig heb ik wel mijn rijbewijs, altijd laten verlengen, maar ik vind rijden vreselijk en zo vervuilend )

   Ja, fijn is dat he, lekker kijken in de lucht, lekker kijken naar de natuur en mensen, lekker genieten van wat ze voor lekkers voor ons maken, ik vind ouder worden nog niet zo slecht, ik heb mijn leven lang gebeuld, hard gewerkt, gestudeerd meerdere maken, kinderen opgevoed, mijn moeder verzorgd en nu lijkt de rust neergedaald, voor de statistieken tel ik niet meer mee, maar ik vind het leven nu wel erg charmant worden, die rust, die rust, zalig! En nu bijna de Tour op de tv, ik ben al bijna klaar met wassen en strijken en ga dan heerlijk genieten van de Tour, ik vind al die mooie plaatjes zo geweldig en dat fietsen, ach, ik op mijn oude dag fiets in deze hitte op mijn mega zware fiets met mand ook gauw een 70 kilometer op een dag, ga wel eenmaal even ergens koffiedrinken en ik ga wel niet zo hard, maar ik weet zeker dat ik ze vroeger had bijgehouden en dan had ik nog een kind voor en achterop, nee, de Tour gaat bij mij om de mooie beelden. Fijne dag!

   Geliked door 1 persoon

   1. Ik denk ook dat het leven leuker wordt naar mate je ouder wordt. Minder snelheid er in denk ik. Hoewel, ik ben nog steeds erg druk. Fit boven 50 😀

    Geliked door 1 persoon

 6. Hallo Trudy.
  Ik las dat je afscheid nam van je meeste lezers. Ik schrok, maar toen ik de publicatiedatum zag werd de pijn minder. Toen ook bleek dat communicatie nog mogelijk bleef, is dat een pluspunt. Het vrolijkt mij op.
  In 2006 heb ik je een beetje leren kennen, alleen digitaal 🙂 . Je hebt mij overgehaald een weblog te beginnen en dat opende een hele nieuwe wereld. Dank daarvoor, heel veel dank. Terpentyn weblog.

  Geliked door 1 persoon

  1. He, wat leuk,ja, ik zou stoppen, maar toch lukte het niet, om een of andere reden moet ik schrijven. We hadden toch ook samen een uitetenweblog? Alleen ik had toen helemaal geen tijd, ik was zo druk met werken, kinderen en leren. Heb je nog een weblog? Je bent toch Roel uit Apeldoorn? Ik had een weblog in die tijd, nou ik had er veel en die heette Terpetina, hahaahahahah, ik vond mezelf af en toe best scherp. Hartelijke groet! Echt leuk je reactie!

   Geliked door 1 persoon

   1. Zuiderduin? Nee, dat is net buiten mijn budget 🙂 Ik logeer meestal in het Zeehuis in Bergen aan zee, een Nivon-huis. Ook in Wijk aan zee is er een Nivon-huis waar ik ook een keer geweest ben.

    Geliked door 1 persoon

   2. Dat is ook leuk, nou Zuiderduin en als zijn kleinere hotels valt zo mee, zeker als je niet aan een datum gebonden bent, met lopen ben je dat natuurlijk wel. Als ik wel eens die prijzen vergelijk zit ik vaak goedkoper dan in een low budget, vooral ook door het geweldige ontbijt en het geweldige diner, ik vind op dit moment De Boei zo leuk, en dan ontbijten bij westenwind, heerlijk!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s