Mooie dagen aan een rijgen…..

Het kan nog, het weer is nog goed en ik heb nog de tijd, dus hup naar de kust. Fietsen doe ik niet meer boven de 25 graden, de laatste keer was ik na mijn tocht van Egmond naar Krommenie bijna van mijn stokkie gegaan, ik zwalkte alsof ik dronken was, dus ik doe alleen maar grote fietstochten als het weer koel is. Dus hup met de trein en bus.

20180802_172327

Op deze foto kun je goed zien dat we aan een kant nieuwe bielzen hebben gehad, een week lang hadden we geen trein, nu dat ik dit zie denk ik, helaas moet de andere kant ook nog, dus dat wordt weer een week geen trein, ik weet alleen nog niet wanneer.

IMG-20180802-WA0006

Bij Westenwind genoot ik van een lekker bakkie koffie, hier is het altijd koel, omdat de zeewind zo het terras op waait, hier is het altijd goed eten en drinken en de wc is altijd zo schoon, je kunt van de bril eten.

IMG-20180802-WA0008

Er staat geschreven bij Westenwind, dat je de vogels niet mag voeren, maar dit musje was zo brutaal, hij vloog langs en pikte mijn roomboterkoekje.

IMG-20180802-WA0010

Mijn lievelingslunch bij Westenwind, geitenkaas op overheerlijk brood met veel sla.

20180802_142403

Uurtje op de vloedlijn gezeten, zo lekker koel.

20180802_161638

Vanuit de bus op de terugreis zag ik een dame met een ventilator bij het stoplicht, dat was erg grappig!

20180802_143754

Het was weer een dag met een gouden randje.

 

Trudy Den Herder

Foto: Studio Den Herder.

20 gedachten over “Mooie dagen aan een rijgen…..

  1. Vreselijk, Blanca was een paar dagen in Maastricht en vond het daar ook zo warm. Doe aub steeds een natte koude handdoek in je nek, als je je nek koelt, dan voel je je de hele dag beter, daar lopen zoveel belangrijke zaken, koude nek, maakt het dragelijk. Ik zou me ook geen raad weten als ik niet naar de kust kon en niet die fijne wind had, hier is het veel koeler. xxxxxxxxxxxxxxxxx

   Like

 1. Het is altijd heerlijk in Egmond aan zee. Toen mijn vader nog leefde sliepen we daar soms in een hotel naasten Westenwind. Een familiehotel dat op een gegeven moment tot de Fletcher-groep is gaan behoren.

  Like

 2. Als het zo warm is is een lange afstand fietsen zeker niet verstandig.
  Spoor ziet er keurig uit.
  De Westenwind een begrip, daar weten de musjes alles van.
  De zee is zo’n verademing met deze warmte, hoef je echt geen ventilator voor mee te nemen. Hans

  ot, oh, je hebt dus erg mooi gewoond bij de Zaanse Schans.
  Er is zeker veel veranderd, wij gingen vanuit Wormer over het dijkje, maar dat is ook niet zoals het toen was.

  Geliked door 1 persoon

  1. Ja, grappig he, een ventilator mee, zo gelachen. Ja, zo een hele zware koek, nam die mus zo mee en ik had er toch een zin in, maar later kwam er een zwarte vogel heel groot en die nam hem mee naar de ijssalon op het dak, dag koekje, die mus had ook het nakijken, alleen krummels.

   Like

 3. Wat heerlijk dat je naar Egmond aan zee bent geweest. Daar is ook heel gezellig aan de zee. Wat is daar mooi om te zien. Wat ziet eten heerlijk uit. Je hebt heerlijk gegeten. Aan de zee geeft verkoeling. Ook echt genieten. Mooie foto’s geworden. Vrouw bij de stoplichten stond ventilator om mee te nemen. Zeker te warm. Misschien heeft ze strandhuisje? Het is zo vreemd gezicht….. Gisteren was behoorlijk warm geweest. We waren doodmoe. Morgen is de laatste dag vakantie. Te snel gegaan. We weten nog niet waar naar toe gaan. Even vandaag daarover te praten. Ik heb je foto’s en je verhaal genoten om te zien.
  Fijn weekend. Groetjes Jacqueline & Ferry. 🍨🍨🍨

  Like

  1. De duinen zijn er vooral mooi, maar daar ga ik nu niet in bang voor brand, je bent dan moederziel alleen, als ik in Castricum de duinen in ga naar Egmond, is het net een sprookje, maar ik durf het niet, ook niet het fietsen met die warmte. Maar even een lunch bij Westenwind, even op de vloedlijn zitten is zo heerlijk met dit warme weer, ik zit nooit waar het zo heet is, ik loop of zit even dicht bij de zee, zo dicht als het maar kan. Dat ruikt zo lekker en het geluid is zo mooi.

   Ja, die mevrouw had hem denk ik net gekocht of geleend. Ze was er ook mee in de bus gestapt, dat was helemaal grappig maar ik wilde haar niet van zo dichtbij en herkenbaar op de foto zetten.

   Het is jullie laatste dagje, ik hoop dat jullie intens genieten. xxx Jullie ook een fijn weekend!

   Like

 4. Bij westenwind hebben wij ook altijd wind van zee, maar weinig kans op regen omdat we pal tegen het water wonen. Lekker genieten van het leven. Daar dient het voor.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s