Zorgen…….maar toch weer gerustgesteld.

Ineens was de zomer koud, nat en werd het snel donker, maar nu juist moet ik veel op reis naar Nico. Hij heeft me nu hard nodig. Maar met onweer, wind en regen en vroeg donker is op de fiets geen optie, met de trein ook niet, want ik moet erna een half uur lopen, en dan nog wel pittig doorstappen, maar voor je kind doe je alles.

Heen gister in de late middag begon het al te spetteren, maar op de terugweg was het een wolkbreuk en het stopte maar niet.

20180810_203707

Maar ik was wel trots op mezelf, ik had het hem toch maar geflikt.

20180810_204701

Wel te koud gekleed, in mijn jurk en blote benen.

20180810_204722

Had gelukkig wel mijn vestje aan, maar die was ook doorweekt.

20180810_203628

Buiten waren de straten in een mum van tijd rivieren.

20180810_204631

Twee maal overstappen en veel wachten, maar in de trein was het lekker warm, helaas geen w.c. er zijn er nog maar twee met een w.c. dus ik heb het op moeten houden.

IMG-20180810-WA0001

Maar ik heb Nico gesteund en erg blij gemaakt en daar draait het om, dus ik was ook blij.

 

Trudy Den Herder.

Foto’s Studio Gekkenhuis.

 

19 gedachten over “Zorgen…….maar toch weer gerustgesteld.

 1. Ja, je hebt gelijk, maar ik had de buienradar bekeken en er zou niks komen, ik zou eigenlijk gaan fietsen, gelukkig heb ik het niet gedaan en eergister hadden ze noodweer verwacht en dat kwam niet.

  Like

  1. Oeps, mijn reactie vloog al weg, ik deed iets verkeerd, je neef de zanger was laatst weer op de tv wat is hij toch goed he, doe hem maar de groeten, ik ben dol op hem, zo een mooie stem.

   Like

 2. Ja, dat hoop ik ook, dat is fijn voor ons allemaal, dan kunnen we heen wanneer we willen, nu is het allemaal op afspraak en nu wil je juist zo vaak om hem te steunen.

  Like

 3. Ja, wat een water he, hier was het niet voorspeld en ik was bijna op de fiets gegaan, ik ging met zon en heerlijk weer heen vestje was eigenlijk al te veel, maar ineens werd het zo donker en nu lees ik ook dat er veel om de brandweer was gevraagd wegens wateroverlast en dat veel hier niet doorging om het slechte weer dat zomaar begon, ik vond het doodeng, vooral het lopen in de bossen en de vallende takken het onweer en het lange wachten op de verbinding met de volgende trein, brrrrrrrrrrrrr, kwam zo koud thuis, snel onder de douche en toen was het weer goed.

  Geliked door 1 persoon

 4. Heb genoten van de eerste regendruppels.
  Klopt voor je kind doe je alles, ik zei dat laatst ook tegen iemand die dat niet begreep.
  Je staat nat, maar gelukkig op de foto, net wat Nico nodig had. Hans

  Like

 5. Het is zo verschil geworden met de weer. Dat is zeker niet zo leuk dat je kletsnat bent geworden. Maar je geniet van regendruppels. Er was zoveel geregend bij ons. Moet wel wennen met deze weer. Gisteren moest ik zomerjasje aan doen. Toch had ik later weer warm. Hopelijk is nu goed gekomen met Nico. Geen wc in de trein. Wat vervelend weer moest ophouden. leuke foto’s geworden. Hoewel je bent wel erg nat geworden. Fijne dag. Groetjes,

  Geliked door 1 persoon

 6. Ja, het voelt natuurlijk een stuk koeler aan, en dat was wat veel mensen heerlijk vinden. De regen is als je er door moet helemaal niets natuurlijk. Zeker als je er niet op gekleed bent. Maar waarschijnlijk heb je een kast vol kleren dus kon je bij thuiskomst snel wat droogs en warms aan.

  Geliked door 1 persoon

  1. Thuis ben ik onder de douche gestapt en daarna in mijn warme badjas, maar was zo blij dat ik het gedaan had, maar het was wel noodweer. Ik had vandaag mijn regenjas mee, maar nu bleef het droog.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s