Een heerlijke dag….

Vaak ga ik nu naar Nico om hem te steunen. Hij mocht even mee naar buiten en er was braderie, muziek en we hebben koffie met taart gegeten. Omdat het prima fietsweer was, ging ik op de fiets. ( maar ik red het niet meer in een uur, ik merk echt dat ik ouder wordt )

Wat een feest, mijn geliefde zwaan liet nu vol trots het kleintje zien op de terugweg. Al heel vaak zag ik het kleintje, maar de zwanen zag je dan schichtig doen en terecht, het is een kostbaar bezit. Ik stapte dus nooit af om ze niet nog ongelukkiger te maken, maar nu leek het wel alsof ze me alle kans gaven het kind te kieken, dankjewel zwanen.

Deze diashow vereist JavaScript.

Trudy Den Herder.

Foto’s: Studio Gekkenwerk!

 

20 gedachten over “Een heerlijke dag….

 1. Steun bieden is altijd goed. Zeker als het nodig is en ook gewaardeerd wordt. Ik zie aan de reacties dat mensen het verhaal achter Nico kennen. Ik ken dat niet, maar dat is niet zo belangrijk. Belangrijk is dat jullie samen waren.
  En dan nog deze zwanen foto’s op de koop toe.
  Een uur fietsen is ook weer een uur terug. Dan moet het ook nog eens niet te veel waaien.

  Geliked door 1 persoon

  1. Nico is mijn oudste kind en psychiatrisch patiënt,hij woont nu in de duinen op een fijne afdeling, maar soms dan heeft hij een gesloten deur nodig en speciale verpleging. Dan ga ik vaker heen, dat geeft hem dan de kracht om door te gaan. ( denk en hoop ik )

   Bij noodweer of grote hitte, dan is dat uur fietsen ene hel en dan de wetenschap weer terug te moeten. Maar bij mooie weer is het zalig, dan fiets ik zelfs nog een stuk om, of ga na het bezoek naar andere kustplaatsen.

   Ja, wat een klein schatje he, ik ken het jongie al van pas uit het ei, maar dan wilde ik de ouders niet storen en ze willen ook niet dat je dan stopt, dan gaan ze al in de aanvalshouding staan, nu mocht het. Maar hij is nu ondertussen al erg groot

   Geliked door 1 persoon

 2. Dacht te hebben gereageerd, heb zo genoten van je foto’s waar opeens de kraai verschijnt.
  Het is goed om elkaar te steunen, alleen red je het ook niet.
  Vind je verzoek heel toepasselijk bij je log, een schouder, een kaars het lijken van die kleine dingen. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de zonnige Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

  Geliked door 1 persoon

   1. Oh, dankjewel, wat lief. Het is ook zo een mooie vrouw, die ogen, die blik, en dan die stem, ik hoop dat ze steun vindt bij haar familie.

    Like

  1. Ja, grappig he, ineens was hij er, ik dacht ik plaats de foto’s allemaal, een oplettende kijker ziet het gebeuren, jij dus. Er was onderweg zo veel te zien, zoveel dieren met kleintjes, maar me hoofd staat er dan toch niet zo naar, maar deze zwanen die volg ik al zo een jaar of tien denk ik nu al, dus ik dacht steeds, ik hoop dat ik het eens meemaak dat ik een kleine op de foto kan zetten. Ze hadden er mee hoor, ik denk dat die dood zijn. Maar ik wil ze nooit angst aanjagen, in de tijd dat ze er wel vier hadden, waren ze heel alert als je langs fietste, ze maakten zich dan ook heel groot, maar nu mocht het.

   Ja, die kleine gebaren,hopelijk helpt het en in elk geval helpt het mij om het allemaal te verwerken. Dank voor dat het weer opgenomen is in de show.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s