17 gedachten over “Parel…….

      1. Ach, dit is niet zo mooi. We hebben iets gedaan en hopelijk kan je straks nog eens proberen als je even de tijd voor heb. Goed dat je dit tegen ons even verteld. Jij natuurlijk ook een fijne dag verder.

        Geliked door 1 persoon

  1. Ja, het is daar mooi, even voor ik de duinen in fiets kom ik dit altijd tegen. Dan denk ik ook altijd aan schapenverhalen, mijn dochter en ik worden als we op de fiets zitten vaak te hulp geroepen door boeren, en Annemieke ( dochter ) red wel eens een schaap. Ik ben meer van de koeien redden, het is raar, maar hoe dat komt geen flauw idee. Ik red koeien van de spoorbaan, red koeien die met hun oormerk vastzitten in het hek, ontsnapte koeien, ik heb er al heel wat verhalen over geschreven. Fijne dag!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s