Met de trein naar Nico….

20180826_140216

Maar ook een stukje met de bus, want er reden geen treinen in de richting van Alkmaar. We werden met bussen vervoerd, na het eerste gedeelte met de trein, maar het liep niet gesmeerd, buschauffeurs die scholden en veel weg peukten, grimmig deden en nors, nee, het was niet perfect geregeld en aangegeven en het was afhankelijk waar je heen moest, de extra reistijd die ze aangaven, klopte niet, het was echt voor veel mensen uren langer en voor mij een half uur heen langer en een half uur terug langer.

Maar er was nu gelukkig wel een OV fiets beschikbaar, kijk en dat maakt de rauwe bonen zoet. En er was geweldig mooie muziek, een gitarist, Edouard die zong samen met een prachtig koor. Je kon een speld horen vallen en er waren denk wel 150 mensen die allemaal genoten.

flyer-a4-zomer2-2018-def2

Nico wilde niet op de foto ( maar wel voor eigen gebruik, maar die mag u niet zien ) maar hij was wel blij dat hij de groeten kreeg en ik moet wederom u de groeten doen, ja, u allemaal.

Kon nog met mijn blote benen, maar ik zag wel dat mijn bruin weer wit wordt.

 

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Trudy Den Herder.

Foto’s  dia en De watertoren van Studio Gekkenhuis.

 

16 gedachten over “Met de trein naar Nico….

  1. Ik heb ook ook gehoord dat de geen treinen rijden. Vandaag word heel druk met treinen. Vakantie is hier in de buurt voorbij. Iedereen gaat weer beginnen. Gelukkig heb jij leuke dag gehad met Nico. wat het gezellig geweest. Leuke slide’s foto’s heb je gemaakt. Blote benen is nu wel koud denk ik? Fijne dag gewenst. Groetjes J&F. 🙂

    Geliked door 1 persoon

  2. Ja, tussen Uitgeest en Alkmaar gister geen treinen, dus alles na Amsterdam was opgehoopt, na Alkmaar weer wel treinen, maar dat was me een hele operatie. Die oude buschauffeurs waren niet allemaal aardig, sommige waren echt gruwelijk, moest bijna huilen, maar voor hun is het bekend waar ze naar toe gaan, maar voor de reiziger niet, je moet het wel vragen, er stond niks op de bussen en er was geen halte per plaats. Sommige mensen hebben zo lang gewacht, ik had geluk. Het weer werd pas in de avond wat frisser, overdag zaten we heerlijk buiten in de zon te genieten van de muziek en de lekkere dingen.Fijne dag!

    Like

  3. Ja, klopt, normaal is het niet zo erg als het niet op tijd gaat, maar nu was ik aan tijd gebonden, maar het is toch allemaal goed gegaan en bij Nico is het altijd fijn, we maken er altijd wat moois van. Hoe bevalt het jou nu je alles van je af mag schudden?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s