Ik weet nog…….

vvvvvvvvv

 

Hoe we samen genoten

Hoe lief de vogeltjes floten

Bloot nog bloot was

En dood niet onze dood was

 

Maar plots stak er een storm op

Die kostte zoveel de kop

Wij zijn er nog, maar voor hoe lang?  

We blijven genieten

Voor de duvel niet bang……

 

Trudy Den Herder.

Mijn oudste dochter en ik, ik denk dat het Sail 2010 was in elk geval Sail!

Foto: Studio Gekkenhuis.

13 gedachten over “Ik weet nog…….

    1. Ja, ik heb meer mensen die ik lees op dat podium, maar zelden lukt het, maar er gaat zoveel tijd in zitten, heeft denk ik iets met Google te maken, die wil dat ik met dat account me aanmeld, en dat wil ik dan wel doen ,maar dat ww ben ik kwijt en dan sturen ze een nieuw naar mijn oude mailadres waar ik niet bij kan en het is me nog nooit geluk mijn nieuwe mailadres aan hun te geven. Maar ik houd moed, hartelijke groet!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s