Op de fiets naar Nico…..

Het went dat de treinen niet rijden, voor sommige mensen een groot probleem, een dame uit Amsterdam die naar Bergen moest op de fiets ( # 50 kilometer ) nou dat is me een eindje, ik heb haar de weg gewezen en de dame in de scootmobiel die helemaal verdwaald was, omdat een spoorovergang afgesloten was, nou dan moet je in sommige gevallen over Keulen en Aken om je weg te vinden.

Maar ik begon met koffie in de tuin.

20180909_113406

Het was goed weer, kon met blote benen, had wel een broek mee en jas, maar heb het niet nodig gehad.

20180909_145942

Nico wilde niet op de foto, maar de koffie en de taart wilden graag, ik nam worteltaart!

20180909_150002

Nico nam mij wel op de foto, ook ik wil graag!

20180909_155839

Nico is enorm opgekapt en woensdag verhuisd hij naar een vervolgafdeling, ik vraag hem met mij er heen te lopen, zodat ik het volgende keer makkelijk vind, want niks is meer zoals het vroeger was toen ik er nog werkte. We gaan ook de braderie langs, dat was ook zo gezellig, zonnetje, kijken naar als die mooie unieke spullen, ja, het was een feest voor het oog.

20180909_163149

De terugweg was een schakering van kleur, geur en mooie luchten.

20180909_163152

Het oog in het wolkendek was het oog van mijn vader voor mij, hij keek even maar me en gaf me een aai over de bol.

20180909_163156

Het was magisch want ondanks de harde wind, bleef het oog lang bij me.

20180909_163208

 

 

Deze diashow vereist JavaScript.

Het gras in de weilanden was zo heerlijk groen en het water had zo een mooie glans.

Er waren vogels hoog in de lucht die vertrokken, maar ik kon toen niet stoppen, er waren mooie bloemen en wielrenners die door rood reden en mij zo keihard lieten remmen, maar dat was het enige minpuntje, voor de rest was het een heerlijke dag en nu heb ik zuurkool met sudderlap en wielrennerskuiten

 

Trudy Den Herder.

Foto’s: Studio Den Herder.

12 gedachten over “Op de fiets naar Nico…..

 1. Ja, een mooie dag, dankjewel, zonnige groet terug, ja, het is super, hij krijgt nu weer vrijheden en weer een eigen plekje op een vervolgdeling, gelukkig maar. Het ziet er naar uit dat ik weer een dag naar de Bijlmer kom, ik ben alles weer aan het opbouwen en ik heb hier en daar al werk binnen gehengeld, zo blij! EN DANKBAAR!

  Geliked door 1 persoon

 2. Als de mevrouw ook nog terug moet, heeft een flinke fietstocht gehad.
  Maar vind jou ook dapper om te gaan fietsen.
  Wat een goed bericht van Nico.
  Het zijn weer leuke foto’s geworden. Hans

  Geliked door 1 persoon

 3. Ja, ik wees haar op de bussen die de trein vervingen, maar ze had haar fiets nodig mogelijk dat ze in Bergen ook nog een stukje moest, want vanaf Alkmaar rijdt er nu een buurtbus naar Bergen, maar die gaat weinig en vaak net daar waar je niet moet zijn, ik hoop maar dat ze mag blijven slapen, want ze was ouder dan ik en dan zo een eind.En er was veel wind uit zee en dan heb je heen en terug tegen.

  Ja, ik vind de wolkenluchten zo mooi en het weiland. Ja, fijn he van Nico.

  Geliked door 1 persoon

 4. Als dingen afgesloten zijn, of treinen rijden niet moet je toch een andere weg zoeken. Jij doet dat. Slim om een broek en zo mee te nemen. JE weet het nooit. Gister was het overdag erg warm, maar toen ik rond 10 uur de hond uitliet was mijn korte broek maar net aan. Fijn dat beter gaat met Nico.

  Like

 5. Worteltaart heb ik nog nooit gehad, eens proberen.
  Gezellig koffiedrinken, altijd voor in 🙂

  Mooi zijn de luchten nu, ik geniet er ook zo van.

  In deze tijd van het jaar kan het best nog warm zijn, maar het koelt ook snel weer af.

  Fijne week alvast met een groet,
  Hilly

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s