Herfstgevoel……

IMG_0491

 

In een duinpan even schuilen

Septemberzon staat al erg laag

Nu even ongezien huilen

Wolken dansen oneindig traag

 

Trudy. 

Foto: Kruisbergstrand Studio op de fiets en Co. 

 

17 gedachten over “Herfstgevoel……

 1. In de duinpan is het nog te doen. Trouwens, er buiten ook. Gister liep ik nog in de korte broek. Die is niet meer lekker aan te hebben onder de 15 graden. Ik heb ‘m dit jaar best lang aangehad. En ik ga ook gewoon vergaderen in de korte. Geen behoefte aan te zitten zweten tijdens serieuze zaken 🙂

  Geliked door 1 persoon

   1. Het gaat hier allemaal wat moeizamer , met mijn vrouw gaat het wat minder en voor mij wordt de zorg wat te zwaar door wat pijntjes in mijn lichaam , maar we proberen er elke dag weer het beste er van te maken . Groetjes Rob met de hoed ,…

    Geliked door 1 persoon

   2. Wens jullie heel veel sterkte en de kracht om heel lang het te redden met elkaar, geef haar maar een dikke kus van mij. Wens jouw pijntjes weg, zodat je goed voor haar kunt blijven zorgen. ook hartelijke groet aan je zoon. Dag Rob met de hoed, wat kennen we elkaar nu toch al een tijd, mooi is dat he!

    Like

 2. Ja, een traantje op de wangen, maar niet alleen van de wind, tranen luchten op. ja, dit weer is ook heel fijn, we hebben zoveel zon gehad, nu op naar de Sinterklaas en de Kerst, Sinterklaas komt aan op mijn geboortegrond, dus ik ga er van genieten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s