Op de fiets naar Nico….

20180930_140210

Deze keer wilde ik bewust met de trein, ik was donderdag ziek geworden en het was best heftig, zelfs vrijdag nog de hele dag in bed en zaterdag heb ik heel rustig aan gedaan.

Lieve Luffy is ook ziek, maar toch kwam hij af en toe even bij me kijken, heel voorzichtig, dat lieve natte neusje op mijn wang, een zacht pootje op mijn voorhoofd. Normaal als hij de kans krijgt springt hij op mijn buik en ligt daar dan te knorren als een varkentje, maar nu niet, hij kwam even naast me liggen, wat zijn dieren toch geweldig slim en gevoelig, want mijn buik deed zo een pijn, maar hij raakte mijn buik niet aan.

20180930_140242

Vandaag dus naar Nico, wilde met de trein ivm niet lekker zijn, maar er reed weer geen trein, ik had er niet op gerekend, tussen Zaandam en Uitgeest moest je met de bus, maar dat zou ik ook niet trekken, die bussen hobbelen zo en dan kan niet van mijn buik.

Dus ik ben toch op de fiets gegaan, op het spoor veel mannen met een geel hesje, ze liepen met spuitbussen en keken heel nauwkeurig naar de rails.

20180930_141412

We konden voor het eerst weer het terrein af, Nico heeft al zijn vrijheden terug, dus we zijn bij zijn favoriete tentje wat gaan eten en drinken. Hij had prachtige nieuwe blauwe schoenen aan en een mooi vest met veel kleurtjes en hij rook erg lekker, het was fijn hem weer te zien en te knuffelen.

Het was op de heenweg ploeteren tegen de wind in, op de weg terug vloog ik, ook had ik last van een grasmaaier, die dingen vind ik doodeng, ze rijden je zo omver of de sloot in, maar er was geen ontkomen aan, wat ik ook had bedacht, even wachten en foto’s maken en zo, ik ontkwam er niet aan, het leek wel op hij op me wachtte, ik moest er langs, mijn hart zat in mijn keel, ik moest goed mikken, want bij elke lantaarnpaal, pakte hij meer dan de weg, maar goed, het is gelukt. De luchten waren imposant, maar het bleef droog.

Het is altijd een prachtige dag als ik naar Nico kan. Maar nu snel mijn bed weer in, ik ga morgen naar de dokter, ik heb te veel last.

20180930_141409

Trudy.

Foto’s: Studio DENHERDEROPDEFIETS

 

18 gedachten over “Op de fiets naar Nico….

 1. Fijn je heb weer wat km achter de kiezen om naar Nico te gaan en heerlijk om het dorp samen in te komen, hopenlijk geen slecht nieuws bij de dokter morgen en beterschap!

  Like

 2. Dieren voelen aan als je ziek bent, zo kwam de hond en kat bij me liggen.
  Gelukkig is Luffy ook weer opgeknapt, de schat.
  Je bent dapper, toch op de fiets gestapt maar de ontmoeting was het waard. Hans

  Like

  1. Wat een verdrietig bericht over je gezondheid, hoop dat je weer snel op de been mag zijn.
   Zal heel diep aan je denken en wens je voorspoedig herstel. Hans

   Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
   De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

   Geliked door 1 persoon

 3. Oei, dat klinkt niet best Trudy. Slim dat je naar de dokter gaat. Wat lastig dat de treinen niet rijden. Zeker als je niet lekker bent is dat een crime.
  Ik snap wel dat je toch op de fietst bent gegaan. Voor je kind doe je dat. Dat zou ik zelf ook doen als het moest.
  Snel weer opknappen hè, beterschap.

  Like

 4. Wat naar dat je ziek bent geweest. Het is zeker niet leuk.Fietsen op de fiets lijkt me wel koud. Het was wel koud weer. Luchten ziet niet goed uit. Je kon gelukkig foto’s maken. Mooie foto’s. Wat fijn dat je naar Nico bent geweest. Heel veel beterschap gewenst. En fijne dag verder.

  Like

   1. Heb van de week het leven weer opgepakt, ik was enkele dagen goed ziek en twee dagen in het ziekenhuis gelegen, ik heb blauwe armen van het bloed afnemen, maar het fundament is sterk en vanaf maandag vangt het gewone leven weer aan. maar moet wel steeds terug komen en dat doe ik dan maar.

    Geliked door 1 persoon

  1. Er waren jaren dat ik niet zo makkelijk naar hem toe kon, soms door afstand en vaak door de kleintjes, maar die zijn nu ook groot. ik ga elke zondag, dat is een dag die vind hij zwaar, ik probeer een beetje die dag op te tillen en ik vind het fijn hem te zien.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s