Op de fiets naar Nico…..

20181014_160318

Op de fiets naar Nico…….

De week ging zo snel en ik had zo veel te doen, afspraken in Zaandam, in Almere en veel lezen en leren en dan mijn normale werkzaamheden.

Het bloggen schoot er bij in, ook het lezen bij anderen. Voor mevrouw Hoedt, heb ik weer veel bedacht, maar andere zaken gingen voor, dat zal de komende weken wel vaker zo zijn.

Maar een ding laat ik niet schieten, dat zijn de zondagmiddagen bij Nico. Het was vandaag heerlijk weer, ik begon nog met een vestje aan, maar nog voor de stoplichten bij mij aan het einde van de straat had ik het vestje uit.

Er stond bij Uitgeest al een file naar de zee. Het was windje mee op de heenweg, ik vloog. Nico was helemaal in het groen en had nieuwe schoenen, hij zag er prachtig uit. Ik had een foto voor hem mee, een hele grote foto, waar hij met zijn zusje op stond. De foto is meer dan dertig jaar oud, waar blijft de tijd, hij was er erg blij mee.

We hebben lekker koffie gedronken en taart gegeten en we zijn naar de markt geweest en hebben in de zon gezeten en naar het herfstbos gekeken.

De zwanen zaten dicht in hun veren op de terugweg, de wind was aangewakkerd.

Morgen ga ik voor het eerst oefenen met de band. Dit nog als nasleep van het karaoke zingen samen met Annemieke in een eetgelegenheid bij ons in Zaandam, het leverde mij een band op die me wil hebben als zangeres. Nou, ik ga morgen eerst maar eens luisteren en een liedje zingen en dan kijken of er een klik is.

Nico vond het leuk voor me, hij weet nog dat hij klein was en er thuis altijd ruzie kwam als mama eenmaal in de week ging zingen…. op het laatst kwam de band bij mij thuis, zodat ik niet de deur uit hoefde te gaan en we zo toch aan ons repertoire konden bouwen, maar dat vond ik weer geen succes, want ik had Annemieke nog aan de borst en die wilde dan nog eenmaal drinken en dook zo onder mijn truitje, ze was toen ruim een jaar en ik ben toen gaan afbouwen, want ik zong bij een hardrockband en dat borstvoeden vond ik niet zo bij mijn imago passen, maar als ik er nu aan terugdenk  moet ik zo lachen, hoe schattig een jonge moeder en dito kinderen en alles gaat gewoon door, band of niet.

Trudy.

Foto: Zwanen bij Castricum door studioopdefiets.

 

 

18 gedachten over “Op de fiets naar Nico…..

  1. Ja, steeds van dat heerlijke weer. We spelen wat we zelf leuk vinden, maar ik was er nog maar een keer bij, vandaag, de anderen spelen al langer met elkaar. Dus ik moet snel bijleren.

   Like

 1. Weer een fijne dag met Nico goed hoor.En wat leuk dat je weer gaat zingen nou als het optreden er aankomt wil wel komen luisteren als je dat goed vindt natuurlijk lijk me leuk.

  Geliked door 1 persoon

  1. Ja, dat vind ik goed, maar ik moet eerst nog al hun nummers leren en we gaan niet meer dan drie keer optreden dit jaar heb ik begrepen en dat is maar goed ook, want er komt een hoop bij kijken.

   Like

   1. Ach lief, ja, ik denk ik weet niet of ik het wel eens geschreven had op mijn weblog of aan jou, maar vind het zo een bijzonder verhaal,

    Like

 2. Goedemorgen Trudy,

  Het was echt schitterend weer om te fietsen. Je bent ook naar Nico geweest. Aan de strand is zeker erg druk geweest. Zandvoort was terrasjes helemaal vol geweest. We konden live zien. Nico en jij hadden leuk gehad. Wat fijn dat je weer band doet. Het juist heel leuk voor jou en je dochter. Muziek ben ik wel nieuwsgierig ernaar. Mooie foto van landschap met twee zwanen. Ik wens jou fijne week.

  Geliked door 1 persoon

  1. Over jou reacties. Ik ben ook ontzettend bij voor de boot om te varen. Zit ook heel vol in de boot. Ik ben hetzelfde als jij. Brrr… Ik heb ook angst. Nog bedankt voor linkje.
   Het word weer goed weer. Geniet maar van.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s