Op de fiets naar Nico……

Het was voor het eerst na de lente weer koud op de fiets, harde wind, maar wel veel zon, al kon de zon niet echt verwarmen, weinig fietsers op de weg, te koud, te veel wind. Er reed weer geen trein, wel bussen, maar dan doe je zo lang over de reis en je wordt zo in de bus gestouwd en sommige buschauffeurs zijn zo onaardig, allemaal, stress denk ik.

Bij Uitgeest stond het spoor vol met werkmannen en auto’s die op de rails en op de weg kunnen rijden, prachtig gezicht, nu had ik van de drukte wel foto’s kunnen nemen, maar ik deed het niet van de kou, het waaide vreselijk en ik wilde naar huis, met boodschappen mee gerekend heb ik toch twee en een half uur op de fiets gezeten. Nu ga ik koken, ik heb honger, ik heb vreselijke honger!

Nico had een heerlijk warm vest aan en had eerder op de dag zijn vader op bezoek gehad, dat is fijn, want hij krijgt verder alleen maar mij, en spaarzaam de rest van zijn familie en het breekt toch de dag.

20181028_133222
Weiland tussen Uitgeest en Castricum, eindelijk op het fietspad, die auto’s stinken zo en maken zo een lawaai!

Een aantal keren moest hij lachen om mij, want ja, ik doe soms gek, dan heeft hij nog steeds die lieve kuiltjes in zijn wangen, dan straalt zijn hele hart en ook dat van mij.

20181028_135941
A-gebouw Dijk en Duin.

Trudy.

Foto’s: van Trudy .

 

12 gedachten over “Op de fiets naar Nico……

  1. Het was bitterkoud, vooral op het stuk van Krommenie naar Castricum waar geen beschutting is, brrrrrrrrrrrrrrrr maar ik heb weer een conditie als een oude tijger!

   Like

 1. De koude is wel wennen.
  Maar we hebben veel warmte gekregen dit jaar.

  Klagen helpt niet …

  Fijn dat je weer kon genieten van een lachende en genietende zoon.

  Ik wens jou een fijne nieuwe week toe.

  Zonnige groet,

  Geliked door 1 persoon

 2. Ja, we hebben niks te mopperen en de natuur is nu zo mooi, in het bos rook het zo lekker en in het weiland kon ik het gras goed ruiken, dat is zo lekker. Ja, het was weer fijn en knus, kostbare momenten in een hectisch bestaan, van onschatbare waarden. Dankjewel, jij ook een fijne week, ik heb het nodig, deze week is overladen, werken, veel fietsen, naar een optreden van de band van Annemieke en op vrijdagavond naar de Allerheiligen Mis voor mijn moeder, het kruisje dat ik tijdens haar afscheidsdienst in het Mariakapeltje heb gehangen, krijg ik nu terug.

  Geliked door 1 persoon

  1. Ik was in de Herfstvakantie heel kort in Thailand.
   Natuurlijk bezocht ik ook een Tempel.

   Heel veel indrukken en ervaringen.

   Ik probeer daar later nog een blog over te schrijven.

   Slaperige groet,

   Like

 3. De gevoelstemperatuur is niet echt om postkaartjes voor te versturen. En hoewel ik een zomer fan ben en van vreselijk warm weer houd, vind ik dit ook lekker. Sjaal om, jas aan, en de polder in. Trouwens, als ik ga joggen is dat in de korte sportbroek.
  Jij hebt weer plezier gehad met Nico, en dat is voor jullie allebei goed.
  Die eerste foto laat het landelijk mooi zien. Mooi!

  Like

 4. Nou zeker is de temperatuur flink gedaald.
  Toch weer dapper dat je toch op de fiets bent gegaan.
  Nico is wel blij als je hem komt opzoeken. Hans

  Like

 5. Wat vervelend weer dat geen bussen en treinen rijden. Komt wel vaak voor. Het was gisteren ook koud. Je bent maar op de fiets gegaan. Je zult wel koud gehad hebben. Je blijft dapper door fietsen naar Nico. Nico is zeker blij dat jou weer ziet.Geeft toch weer fijn gevoel voor der. De eerste foto is zeker mooi om te zien. De tweede foto is ook echt schitterend foto gemaakt met kerkje op achtergrond Trudy. Voor jou fijne week.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s