Op de fiets naar Nico.

20181111_154939

Er werd weer gewerkt aan het spoor. Er reden wel bussen, maar als het ook maar even kan, pak ik toch te fiets, dat gaat vaak sneller, omdat ik moet boemelen en veel moet lopen, of een fiets moet huren.

Het is een machtig mooi gezicht dat werken aan het spoor. Van Zaandam tot Alkmaar geen treinen. Vanaf Krommenie tot Uitgeest zijn de houten bliezen weg, wat een werk nog, zouden ze dat redden, want morgen moet de trein weer rijden. Petje af voor deze mensen, vooral met die harde wind van vandaag.

20181111_154943

Met Nico gaat het weer minder, hij is al zijn vrijheden kwijt en mag alleen met mij even van de afdeling, weer een zware afdeling. Ik hoop dat ik hem even blij heb kunnen maken, we zijn taart gaan eten en hebben koffie gedronken en zijn over de markt gelopen en hebben in het bos gezeten.

20181111_154947

Als je me mist met bloggen, of lezen bij je, ik ben moe, erg moe, mijn baan, is heftig, ik maak lange dagen en fiets wat af en heb veel werk mee naar huis, dingen die ik me allemaal eigen moet maken, en dan natuurlijk hier mijn huishouden, maar ik probeer het vol te houden, maar meer dan dit bloggen zit er even niet in.

Het optreden vorige week zondag van Annemieke ( Rosedale ) was geweldig!

IMG-20181105-WA0001

IMG-20181105-WA0004

 

Hartelijke groet allemaal.

Treinfoto’s van Trudy, bandfoto’s van Fred.

33 gedachten over “Op de fiets naar Nico.

 1. Ik lig in het ziekenhuis, Trudy en kan even niet bloggen. Misschien komt het ervan er iets over te bloggen hoewel dat op de iPhone wat moeizaam gaat. We zullen zien. Sterkte met de drukte van werk en huishouden etc etc.
  Groet, Kees

  Geliked door 1 persoon

 2. Het spoor is een hele operatie, tjonge zeg.
  Wat jammer voor Nico, gelukkig is jou bezoek een lichtpuntje.
  Nou Annemieke heeft een goede stem, gelukkig kan ze er wat mee doen. Hans

  Like

   1. Ot. Heb een verzoekje voor je verjaardag gedraaid in de show.
    Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

    Like

 3. Spoorwerkers zijn harde werkers. Die kunnen wel wat wind hebben. Jammer dat het weer minder gaat met Nico, maar hij zal vast weer opknappen. Als het zo zwaar is, je nieuwe baan, is het dan niet te veel in een keer? Afijn, je zal dat zelf wel het beste weten natuurlijk en het zal uiteindelijk ook wennen zijn.

  Like

 4. Wat naar dat je met Nico wat minder gaat. Hij wilde meer vrijheid. Kon dit niet vinden. Ach ik vind zielig voor Nico. Treinwerkers zie steeds vaker. Is bij ons in de buurt ook zo. Wij wonen vlakbij aan spoorwegen. In Haarlem hoofd van spoorwegenwerkers. Wij wonen niet zover verdaan. Je bent zo moe. Het is even wennen voor je nieuwe baan. Denk je ook aan beetje zelf.Anders word je ziek. Sterkte met alles. ❤️

  Like

 5. Dank je voor de felicitaties Trudy, morgen ben jij zover 🙂
  Ik heb zeker de Sinterklaas intocht gekeken, de Zaanstreek is toch mijn geboortegrond.
  Was leuk want ik zag verschillende panden en molens die waren gerestaureerd en die werkzaamheden volg ik op You tube. Hans

  Geliked door 1 persoon

  1. Ja, ik zat ook helemaal aan het beeld geplakt, ik woonde er ongeveer tien jaar naast, dus ken elk hoekje en gaatje, maar er is wel veel veranderd. Ik was zo emotioneel.

   Like

 6. Er is dit weekend brand bij mijn moeder in huis geweest.. Ze zit met mijn zus en broer in een hotel. Ze kunnen voorlopig niet terug ze zijn wel ongedeerd. Veel liefs haar dochter Annemieke

  Like

 7. Wat een ellende zeg, nog een brand er bovenop, het is je niet gegund om een normaal leven te leiden.
  Wat vervelend dat je nu op Dorregeest moet wonen, wens e veel sterkte toen Hans

  Like

  1. Het is best heftig brand om te zien. Ik vind zo verschrikkelijk voor Trudy en anderen. Trudy ik wens onwijs heel veel sterkte. Hans bedankt voor filmpje om laten zien. Ik hoop wel dat ze goed vind. Doet wel pijn van der. XXX

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s