Lieve allemaal,

Heb een poosje niet kunnen bloggen, eerst vond ik dat ik de tijd moest nemen om aan mijn nieuwe baan te wennen en die heb ik genomen. Miste wel jullie en het verhalen vertellen.

Tegen de tijd dat ik dacht, en nu weer verder met mijn schrijven, hadden we in de nacht van 9 december brand, begonnen bij de buurman. Mijn jongste zoon werd gealarmeerd door een explosie. Hij heeft ons allemaal gered, zelf het katertje.

We wonen nu zeker tot 1 april ergens anders. Het is onhandig, ongezellig en behelpen, maar dankbaarheid overheerst, we kunnen het navertellen en het was op het nippertje, want de rook had ons bijna omver gekregen.

De collegae op mijn werk en de studenten hebben ons zo verwend, zelfs aan de kater werd gedacht, in woord en gebaar, in giften, warme wensen en in knuffels, voelen we ons gedragen.

Wens jullie allemaal een kerst zo warm en knus als wij door al die liefde mogen ervaren.

En nu ga ik naar Nico want die lieverd was ook erg geschrokken toen ik het hem vertelde en ik ga Nico lekker verwennen, want het is een juweel van een lieverd en zoon.

 

Hartelijke groet,

Trudy.

 

30 gedachten over “Lieve allemaal,

 1. Ho wat erg van de brand gelukkig zijn jullie ongedeerd.
  Ondanks deze tegenslag voor jullie allemaal toch een fijne kerst en een voorspoedig nieuwjaar gewenst.

  Like

 2. Ik dacht al dat je druk met je werk was, herkenbaar.
  Ja de brand is zeker heftig geweest, erg verdrietig om je veilige plekje zo te moeten verlaten.
  Heel veel plezier bij Nico, de schik kan ik wel begrijpen.
  Ondanks alles toch fijne kerstdagen gewenst. Hans

  Like

 3. Gelukkig is jullie net op tijd naar buiten gegaan. Dat is belangrijkste. Je poes is ook gelukkig gered. Dat was schrikken zeg. Ik vind heel erg voor jullie wat er gebeurt gebeurd. Jullie verdien fijne kerst en voorspoedig 2019. xxx

  Like

 4. Wat vreselijk voor je gezin, gelukkig liep alles goed af en is iedereen ongedeerd.
  Ik dacht eerst ook dat je het zo druk had met je werk dat je even geen tijd had.
  Ik wens je veel sterkte en hopelijk kan je snel weer naar je vertrouwde omgeving.
  Een superwens voor het nieuwe jaar kan je wel gebruiken nu.
  We wensen je dus een heel gelukkig 2019 samen met je gezin en met Nico.

  Geliked door 1 persoon

  1. Dankjewel lieverd. Ik kan ook niet bij mijn gewone mail, dus het is behelpen, fijn wat van jullie te horen. Wens je een heel mooi nieuw jaar, dat al je wensen uitkomen, je weet wel wat ik bedoel. xxxx

   Like

   1. Die is gered, lijst niet, wel je mooie schilderij, ik heb hem nu in een doos om te bewaren, ze slaan het op en kijken of ze er nog wat mee moeten doen, maar ik heb gezegd, niks mee doen, de lijst heeft het beschermd.

    Like

 5. Fijn voor je dat het schilderij nog bewaard is gebleven.
  Ze hebben lijstjes in die maat bij Action voor €.5.00, ik weet niet of er dan een ander schilderijtje in zit, maar die kan je eruit halen dan, ze zien er prima uit, ook die zwarte hebben ze. Maar ja soms zijn ze er ineens niet meer je moet even kijken dan.
  Bij de lijstemaker zijn ze vele stukken duurder. Ik hoop dat het lukt.
  Maar vooral sterkte ik vind het zo naar voor je. Als ik je ergens mee kan helpen dan moet je het zeggen hoor.
  Liefs

  Geliked door 1 persoon

  1. Lief van je ook bedankt voor de tip van de lijst. Ik ga nu kijken of ik kan slapen, we hebben Blanca erg ziek, hopelijk komt alles op zijn pootje terecht. xxxxxxxxxxxxxxx

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s