Eindelijk, eindelijk, eindelijk…..

 

 

Het zijn de laatste maandjes in onze tijdelijke woning. We denken zelf voor de zomer weer in Krommenie te wonen.

Het waren zware maanden, de reistijd naar mijn werk is lang en de bus rijdt hier maar een keer per uur en stopt er in de avond al snel mee. Heb heel vaak een taxi genomen, of een uur geduldig in weer en wind gewacht op de bus. Het laatste stukje vanaf de trein valt niet te lopen, een uur, dat is wel leuk maar niet in de avond na je werk, niet als je al om vijf uur op bent.

Heb bijna niet geschreven, ik voel me ook niet op mijn gemak in dit dorp, ik heb heimwee, enorme heimwee en ik heb mijn oude fitheid niet teruggekregen, na de brand ben ik blijven sukkelen, operatie, veel benauwd, pijn in mijn vaten, maar het is niet anders, ik voel de schrik nog in mijn benen, je houdt er altijd wat van over…… Maar het belangrijkste, we hebben het overleefd en gaan voor de zomer weer naar huis. Ga trouw elke dag naar mijn baas…….

Ga nog steeds naar zee en koningsdag, heb deze maanden veel Rosedale zien optreden en heb genoten van mijn feestje bij de Wester en zo glijden we langzaam richting vakantie..……..

Hartelijke groet,

Trudy.

27 gedachten over “Eindelijk, eindelijk, eindelijk…..

 1. Fijn hoor dat je weer on-line bent, een goed teken, We duimen voor je dat het niet lang meer duurt dat je weer op je stekkie zit en je heimwee weer snel zal verdwijnen. Groetjes van Marion

  Geliked door 1 persoon

 2. Je eigen vertrouwde omgeving is heel wat waard. Het geeft je meer rust. Dagelijkse bezigheden kosten minder energie. Gevolg: Je houdt meer over 🙂

  Like

 3. Gelukkig is er positief nieuws te lezen, het gaat de goede kant op.
  Begrijp dat het een zware periode is geweest, je huis achter moeten laten vergt toch veel aanpassingen.
  Maar je bent sterk en heb je er door heen geslagen. Hans

  Like

 4. Heel fijn dat je weer bent. Bij ons is januari ook wat gebeurt. Gelukkig ben je positief. Het gaat ieder geval weer goede kant uit. Het was voor jou zware periode geweest. Je was ook feesten geweest bij koning dag. Leuke foto’s geworden. Lammetjes zijn zo schattig om te zien. Groetjes van ons.

  Like

 5. Wat erg dat je ook opereert bent geweest. Dit kwam ook nog bij. Beterschap voor jou. Vaten weet ik alles van onze moeder….brrr…. nog steeds erg last van. Ze kan haast niet meer lopen. En krijgt benauwd erbij. Drama…. Je voel daar in de dorp niet op zijn gemak. Hopelijk ga je gauw naar huis. Dan kun je weer eigen huis gaan. Fijne avond. Groetjes,

  Like

  1. Dat is lief, ik ben weer terug in mijn huisje en heb vandaag vakantie en ga weer schrijven, heb het een half jaar niet meer gedaan, kijken of het nog lukt. Hoe is het met jou?

   Like

  1. Ja, we zijn weer thuis, was heel veel werk en dat naast mijn baan, maar het is gelukt, maandag komen de gordijnen en vrijdag komen ze de trap doen, alleen de buitenkant nog, die ook verbrand is en dan is het klaar.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s