Het Rijksmuseum.

Betty 2

Dinsdag was ik met Annemieke in het Rijksmuseum, de andere kinderen wilden of konden niet mee en nu moest het gebeuren, mijn kaartjes hadden een houdbaarheidsdatum.

Annemieke zag ik al in Zaandam, samen verder met de trein en de tram. Voor het station in Amsterdam ligt de weg weer vreselijk open, wat een megaklus is en wordt daar verzet. In 2002 was het zeker al aan de gang, als ik terug denk, wat is er veel gebeurd in al die jaren en nu ben ik een dame van 61, waar blijft de tijd.

Zelf had ik een wens, ik wilde de Nachtwacht zien, het glaswerk en de poppenhuizen en ik heb er van genoten. Een hoofd zit snel vol, je kunt niet alles zien en dat zou ook niet leuk zijn. We hebben nog wel het staartje van de uitverkoop meegenomen en ik vond een jurk voor de helft van de prijs van Betty Barclay, hoera. ( foto )

Betty Barclay

Op de heenweg hebben we ontbijtje gedaan op perron 2, daar is het zo luxe en lekker en op de terugweg hebben we gegeten op het Rembandplein, we waren moe, op de terugweg geen tram genomen, maar genoten van de stad, die gelukkig niet zo druk was als de keer dat we samen naar een congres gingen, komt dit door Corona?

Trudy.

Een gedachte over “Het Rijksmuseum.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s