Mijn Iekepiek ( Inside )

Vandaag mag ik het op mijn weblog zetten en gister was het te zien op de Amsterdamse tv Salto 1 Een nummer van D.J.Veering en Annemieke, die in dit project Sisca heet, haar tweede naam Francisca.

Wat een prachtige opname in het filmpje, wat een lieve mensen allemaal, ik word er heel blij van. Wat mensen die elkaar ontmoeten toch tot stand kunnen brengen. Veel succes lieve mensen en de cameraman en de dansende meisjes vind ik ook geweldig, dat jullie nog heel veel samen mogen werken om mensen blij te maken en na te laten denken over het leven.

Mijn meisje, een van de vier, mijn dochter, zegt deze trotse mama.

10 gedachten over “Mijn Iekepiek ( Inside )

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s