Gek doen en missen!

We doen nog steeds gek hier in huis, vlak voor onze Blancie op haar zelf ging wonen werd ik betrapt in de keuken, ja, met die mobieltjes, sta je zo op de film en ik vind het ook wel leuk, soms weet je niet eens wat je allemaal aan het zingen bent in je eigen keukentje. Zong, met de koekenpan een liedje: Alles wat ik voor hem kook, hij eet het hij eet het. 2 maal, vrij naar een liedje van een bekende zanger.

Gisteravond kwam Blancie nog even langs, maar er was geen plaats voor haar auto, de straat staat stikvol, ze belde, ik sta voor het raam, dus ik snel naar de deur, maar daar was ze niet, ze stond met haar auto voor het raam, zodat we toch konden zwaaien en toen had ik het even moeilijk, want je mist na 22 jaar zo een garnaal toch.

Trudy.

6 gedachten over “Gek doen en missen!

 1. Ach, ik ken haar nog op de filmpjes in het Agathepark, de foto’s van lang terug.
  En nu ze gaat haar eigen weg. Hans

  @ Kom gewoon even buurten, mis het loggen best wel.
  Dank voor je goede wensen.

  Geliked door 1 persoon

  1. Het is fijn wat van je te horen, manje maakt wat mee, pak goed je rust. Ja, nu je het zegt ze was toen nog zo klein, zat nog in de wagen. We gingen elke dag wandelen, wilde ze groot en sterk maken en dat werden ze. Beterschap!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s