Van wie heeft ze het toch?

Nu is het heel normaal dat mensen hun gekke filmpje op internet zetten, maar zo rond 2000 was het niet gebruikelijk. Als ik eens mal deed op mijn oude site, vonden vooral mannen het heel raar en mezelf te kort doen en dan dacht ik, huuuuuuh.

Wij hebben er altijd smakelijk om gelachen en hoe leuk is het als ik mijn meiden nu ook mal zie doen, lachen. Kijk maar snel, want bij ontdekking moet het er mogelijk af. Maar ik denk maar zo als het op de KIP mag, dan mag ik het toch ook laten zien?

Het is nog wel leuk om te vermelden, dat de stem die je hoort van Najib Amhali is, een bekende Nederlander die vroeger echt aan dit tafeltje heeft gezeten, hij werkte in De Krokodil in Krommenie en dat is waar Blanca werkt en Blanca is de kleindochter van de eigenaresse.

Trudy.

6 gedachten over “Van wie heeft ze het toch?

 1. Haha, LOL, wat een heerlijke dochter heb je ook Trudy.
  Doet me denken aan Tante Nivea.
  Mijn dag is prachtig begonnen. Hans

  @ Vandaag een update op mijn logje.
  Ga weer proberen je regelmatig te bezoeken, mis gewoon de gezelligheid.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s